Monday, June 2, 2008

Febrilitate

PHOTO ©2007 photocameron All Rights Reserved

Emotia converge, trivial sau nu, spre senzualitatea! O senzualitate care-ti atrage simturile, care se da drept..., inocenta ar fi gresit spus, dar cel putin drept inofensivitate. O inofensivitate atat de blanda, atat de ideala, atat de dorita, atat de similara fericirii, pentru ca mintea injecteaza grabit si poate necugetat realitatea cu doza necontrolabila de ideal pe care o produci in singuratatea proprie; si n-ar fi deranjant daca singuratatea n-ar fi autovictimizanta.
Spun deranjant pentru ca daca te-ai putea controla, realitatea ar fi mai putin nedreapta in cruzimea ei si in schimb mai provocanta.

Dar senzualitatea e o amprenta care-ti apasa pulsul pana cand o ia razna, care-ti intoarce privirea, care-ti induce obsesie, care te imbata pana uiti de tine si beat cum esti, nu opui rezistenta cand profita de tine ca de-o curva. Asta nu echivaleaza cu etichetarea negativa si irevocabila a senzualitatii ci cu slabiciunea (uneori poate dezonorabila) provocata spiritului.

E totusi nemarginit orgoliu, sansa atractiei ca reciprocitate, clipele de paralizie existentiala exclusivista (in doi), coma emotionala si palpabilitatea erotica (la propriu) de care nu te saturi.

Un "ending" incert; dar un "developement" febril...

No comments: